Tīmekļu vietnes https://www.tavasriepas.lv/ funkciju izstrāde - Riekstiņa, Elīza (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darbs ir vērsts uz funkciju projektēšanu un īstenošanu “https://www.tavasriepas.lv/” tīmekļa vietnei - platformai, kas veltīta vieglo un kravas automašīnu riepu iegādei un saistītiem pakalpojumiem. Vietne atbalsta gan viesus, gan reģistrētos lietotājus, piedāvājot tādas funkcijas kā riepu iegāde, servisa pakalpojumu rezervēšana un piekļuve pasūtījumu vēsturei. Tas ietver arī administratīvās iezīmes darbinieku pārvaldībai un lietotāju datu kontrolei, nodrošinot visaptverošu sistēmu riepu servisa pārvaldībai un klientu mijiedarbībai. Projekta mērķis ir uzlabot lietotāju pieredzi, pieejamību un darbības efektivitāti.

The qualification work focuses on the design and implementation of functions for the “https://www.tavasriepas.lv/” website, a platform dedicated to the purchase of car and truck tyres and related services. The site supports both guests and registered users, offering features such as purchasing tires, booking services and accessing order history. It also includes administrative features for employee management and user data control, providing a comprehensive system for tyre service management and customer interaction. The project aims to improve user experience, accessibility and operational efficiency.
Development of website https://www.tavasriepas.lv/ functions
Keywords: Datorzinātne; riepu serviss; tīmekļa vietnes funkcionalitāte; lietotāju pārvaldība; rezervēšanas sistēma; tavasriepas.lv