Finanšu analīze sabiedrībā ar ierobežotu atbildību “Empower” - Barkāne, Baiba (Latvijas Universitāte, 2017)
Šajā darbā tiek apskatīti un praktiski analizēti finanšu analīzes koeficienti SIA ‘’Empower’’ finansiālā stāvokļa analizēšanai. Diplomdarba darba mērķis ir, pamatojoties uz SIA "Empower'' finanšu analīzi, izstrādāt priekšlikumus finansiālā stāvokļa uzlabošanai. SIA ''Empower'' ir starptautiskas enerģētikas un tehnoloģiju kompāniju apvienības ''Empower Group'' meitas uzņēmums, kura darbības virzieni ir - enerģija, telekomunikācija un rūpniecība. Pētījuma periods ir 01.01.2011.-31.12.2015. SIA ''Empower'' uzņēmums par finansiāli veiksmīgākiem gadiem var uzskatīt 2013. gadu un 2014. gadu, bet par finansiāli visneveiksmīgāko gadu var uzskatīt 2015. gadu. Atslēgvārdi: finanšu analīze, naudas plūsmas analīze, likviditāte, maksātspēja, rentabilitāte, enerģētikas nozare.

In this work the author examines and practically analyzes the financial analysis ratios for analysing the financial state of Ltd. '' Empower ''. The aim of the paper is to work out suggestions for the improvement of the financial situation based on Ltd. ''Empower'' financial analysis. Ltd. '' Empower '' is a subsidiary company of an international energy and technology companies union 'Empower Group', whose activities are - energy, telecommunications and industry. The period of research is 01.01.2011.-31.12.2015. More financially successful years for Ltd. '' Empower '' company can be considered the year 2013 and 2014, but the most unfortunate year financially 2015 can be considered the year 2015. Key words: financial analysis, analysis of maney flow, liquidity, paying capacity, profitability, power sector.
Financial analysis of “Empower”
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; naudas plūsmas analīze; likviditāte; maksātspēja; rentabilitāte