Fonogrammu datu modificēšanas un validēšanas rīks - Ābele, Klāvs (Latvijas Universitāte, 2016)
Fonogrammu datu modificēšanas un validēšanas rīks ir daļa no fonogrammu apstrādes, uzskaites programmatūras. Rīks ļauj lietotājam veikt datu pievienošanu, dzēšanu, mainīšanu esošajām un no interneta formas nākušajām fonogrammām. Tas sniedz iespēju veikt fonogrammu meklēšanu. Kā arī veikt ienākušo un esošo fonogrammu salīdzināšanu, datu pievienošanu no interneta fonogrammas uz esošajām, interneta fonogrammas pievienošanu, lai tā tiktu ievietota galvenajā sistēmas datubāzē, un ienākušās fonogrammas dzēšanu.

Modification and validation tool for phonogram data is part of phonogram handling and tracking software. The tool allows the user to perform addition, deletion and update actions to data that is from local phonograms and phonograms from internet form. It allows to perform phonogram searching. It also lets the user, compare local phonograms to internet phonograms, add data from internet phonograms to local ones, completely add the whole internet phonogram, so that it is added to the main database, and delete the internet phonogram.
Modification and validation tool for phonogram data
Keywords: Datorzinātne; fonogrammu administrēšana; FONO; VB.NET; SQL