Bērza tāss ekstrakta savietojamība ar farmācijā izmantojamām palīgvielām - Beikmane, Laima (Latvijas Universitāte, 2019)
Darbā analizēta literatūra par bērza tāss ekstraktu, farmācijā izmantojamām palīgvielām un vielu savietojamības pētīšanas metodēm. Pētnieciskā darba ietvaros analizēta bērza tāss ekstrakta savietojamība ar dažādām farmācijā izmantojamām palīgvielām.

In work was analysed the literature about birch bark extract, pharmaceutical excipients and methods for compatibility study of substances. At research work has been analysed compatibility of the birch bark extract and various pharmaceutical excipients.
Compatibility of birch bark extract with pharmaceutical excipients
Keywords: Ķīmija; Bērza tāss ekstrakts; Savietojamība; Palīgvielas; Furjē transformācijas infrasarkanā spektroskopija; Pulvera rentgendifraktometrija