SIA "Cēsu Siltumtīkli" saimnieciskās darbības analīze un tālākās attīstības iespējas - Dreimane, Sandra (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba tēma ir SIA „Cēsu Siltumtīkli” saimnieciskās darbības analīze un tālākās attīstības iespējas. Darba mērķis ir analizēt SIA „Cēsu Siltumtīkli” saimniecisko darbību un izstrādāt priekšlikumus saimnieciskās darbības uzlabošanai un turpmākajai attīstībai. Maģistra darba pirmajā daļā autore veic saimnieciskās darbības novērtējumu, izpētot uzņēmuma tehnisko un ekonomisko informāciju, grāmatvedības politiku un enerģētikas nozari. Otrajā daļā autore novērtē SIA „Cēsu Siltumtīkli” saimnieciskās un finanšu darbības rādītājus, salīdzinot rezultātus ar citiem uzņēmumiem. Maģistra darba noslēgumā tiek izstrādāti secinājumi un priekšlikumi. Maģistra darbs sastāv no 124 lapām, satur 37 formulas, 25 attēlus, 12 tabulas un 16 pielikumus. Atslēgas vārdi: grāmatvedība, enerģētika, ieņēmumi, izdevumi, maksātspēja.

The title of the Master’s thesis is „Analysis of SIA Cēsu Siltumtīkli economic activities and further development possibilities”. The pupose of the Master’s thesis is to analyze economic activities of SIA „Cēsu Siltumtikli” and to work out suggestions for its further development. In the first chapter of the Master’s thesis the author makes assessement of economic activities, exploring a technical and economic information, the accounting policy of the Company and energy sector. In the second chapter the author analyzes SIA „Cēsu Siltumtīkli” economic and financial activities, comparing with other Companies. Master’s thesis consists of 124 pages, including 37 formulas, 25 pictures, 12 tables and 16 supplements. Keywords: accounting, energetics, income, expenses, solvency.
Analysis of SIA Cēsu Siltumtīkli economic activities and further development possibilities
Keywords: Ekonomika