Programmatūras izstrādes uzskaites un vadības sistēma uz Sharepoint tehnoloģiju bāzes ar integrēto sinhronizāciju ar pārvaldības sistēmu Team Foundation Server - Gagunovs, Vitālijs (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba mērķis ir uztaisīt sistēmu, kas palīdzēs pārvaldīt izstrādātas pēc Agile metodoloģijas projektus lietojot Sharepoint tīmekļa vietni. Ar šo darbu ir izstrādāts Sharepoint projekts kurš ir uzstādāms uz jau esoša datu servera un kurš veic datu sinhronizāciju ar Team Foundation Server pārvaldības rīku.

The goal of the qualification work is to make a system that will help manage projects developing in agile methodologies using Sharepoint website. This work is designed for Sharepoint project which is to be installed on an existing data server, which handles data synchronization with Team Foundation Server Management tool.
Software development accounting and management system based on SharePoint technologies with management system Team Foundation Server integrated synchronization.
Keywords: Datorzinātne