Pasūtījumu izpildes sistēma Shopify veikaliem - Kundziņš, Rolands (Latvijas Universitāte, 2024)
“Pasūtījumu izpildes sistēma Shopify veikaliem” piedāvā Shopify veikalu īpašniekiem automātisku pasūtījumu izpildi un preču uzglabāšanu. Shopify ir rīks, kurš ļauj viegli izveidot interneta veikalus. Sistēma ir paredzēta noliktavas uzņēmumam, kurš ir spējīgs apkalpot daudzus Shopify veikalus vienlaicīgi, izmantojot vienu noliktavas lokāciju. Noliktavas darbinieks pieņems veikalu preces noliktavā un reģistrēs tās sistēmā, kā arī piekļūs visiem veikalu pasūtījumiem, lai veiktu to izpildi un nodošanu sūtīšanai. Noliktavas vadītājs pārvaldīs esošos darbiniekus un pievienos jaunus. Veikalu klientiem pasūtot, būs iespēja izvēlēties pakomātu uz kuru veikt piegādi. Pēc pasūtījuma veikšanas, sistēma saņems datus no Shopify un saglabās tos. Shopify veikala īpašniekam var sekot pasūtījumu statusam un noliktavas preču apjomiem izmantojot Shopify.

The "Order fulfillment system for Shopify stores" offers Shopify store owners automated order fulfillment and inventory management. Shopify is a tool that allows easy creation of online stores. The system is designed for warehouse businesses capable of servicing multiple Shopify stores simultaneously using a single warehouse location. Warehouse personnel will receive store products in the warehouse and register them in the system. They will also have access to all store orders to fulfill and prepare for shipping. Warehouse managers will oversee existing employees and add new ones. When customers place orders, they will have the option to choose a pick-up point for delivery. After placing an order, the system will receive data from Shopify and store it. Shopify store owners can track order status and warehouse inventory levels using Shopify.
Order fulfillment system for Shopify stores
Keywords: Datorzinātne; Shopify spraudnis; noliktavas sistēma; pasūtījumu izpilde; automatizācija; pakomātu izvēlne