IK "D un S" attīstības iespējas un komercdarbības formas maiņas ietekme uz darbības rezultātiem. - Stivriniece, Diāna (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba autore: Latvijas Universitātes, Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes, pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas “ Komercdarbības organizācija” Tukuma filiāles 3. kursa studente Diāna Stivriniece Kvalifikācijas darba tēma: IK “D un S” attīstības iespējas un komercdarbības formas maiņas ietekme uz darbības rezultātiem. Kvalifikācijas darba mērķis – izpētīt uzņēmuma IK “D un S” saimniecisko darbību un noskaidrot vai komercdarbības juridiskās formas maiņa uz SIA būtu nepieciešama, kā tas ietekmētu uzņēmuma IK “D un S” darbību nākotnē. Kvalifikācijas darba uzdevumi – aprakstīt uzņēmuma IK “D un S” darbību un juridisko formu, izpētīt komercdarbības juridiskās formas Latvija, veikt finanšu aprēķinus, izanalizēt komercdarbības formas maiņas priekšrocības vai trūkumus. Kvalifikācijas darbs uzrakstīts uz 44 lpp, tas ietver 4 attēlus, 14 tabulas un 11 literatūras avotus. Atslēgvārdi – darbība, attīstība, maiņa.

Author of the qualification work: University of Latvia, Faculty of Business, Management and Economics,3rd year student of the first level professional higher education study program "Business Administration" Diana Stivriniece The theme of the qualification work: Impact of the changes in the development potential and business form of IK “D and S” on performance. The purpose of the qualification work - to investigate the economic activities of the company IK "D un S" and to find out whether the change in the legal form of a commercial activity to SIA would be necessary, how it would affect the future of the activities of IK "D un S". Kvalifikācijas darba uzdevumi - describe the activities and legal form of the company IK "D and S", study the legal forms of commercial activity in Latvia, make financial calculations, analyze the advantages or disadvantages of changing the form of business. The qualification paper is written on p. 44, it includes 4 pictures, 15 tables and 11 sources of literature. Keywords - action, Business activity, finances, change.
Impact of the changes in the development potential and business form of IK "D and S" on performance
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; darbība; attīstība; maiņa