Apdrošināšanas sistēmas komponenšu modernizācija - Pētermanis, Ņikita (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika veikta divu apdrošināšanas sistēmas komponentu modernizācija uz .Net Core standartu, saglabājot esošo funkcionalitāti. Izstrādātās komponentes nodrošina iespēju sistēmas administratoram apskatīt esošas sistēmas lietotājus, veidot jaunus lietotājus, pārvaldīt lietotajā grupas un lomas, ka arī sistēmas lietotajam apskatīt polises apdrošināšanas atlīdzības un tai pievienotus failus. Šī darba mērķis: • modernizēt esošas .Net framework sistēmas komponentus uz jaunu .Net Core standartu, dodot iespēju kontainerizēt šīs komponentes izvietošanai makoņpakalpojumā • pārrakstīt lapas no ASP.NET Web Forms uz ASP.NET Core MVC izmantojot Razor pages. • atvieglināt sistēmas uzturēšanu izmantojot jaunākas tehnoloģijas.

Within the scope of qualification work author modernize insurance system components to use new .Net core standard, keeping pages functionality. Developed components gives system administrator an opportunity to view all system users, create new users, manage user groups and roles, as well provide user opportunity to view policy claims and attached files to them. Goal of this work is: • modernize existing .Net framework system to new .Net core format, provide possibility to containerize these components and then deploy them to cloud service. • rewrite pages from ASP.NET Web forms to ASP.NET Core MVC used Razor pages • to facilitate system maintainability by using newer technologies
Insurance system component modernization
Keywords: Datorzinātne; C#; .Net Core; MVC; Razor; Apdrošināšanas sistēma