Uzņēmuma SIA "Graudu lietus" sistēmu modernizācija - Bitmets, Henriks Eduards (Latvijas Universitāte, 2024)
Darba autors: Henriks Eduards Bitmets. Darba nosaukums: Uzņēmuma SIA Graudu lietus sistēmu modernizācija. Darba mērķis: Izpētīt svarīgākās uzņēmuma SIA Graudu lietus vajadzības pilnvērtīgas un funkcionējošas sistēmas izveidei. Izpētīt tirgū pieejamo sistēmu platformas un pēc izvirzītajiem kritērijiem piedāvāt atbilstošāko sistēmu. Pētījuma daļā tika analizētas un izvirzītas vairākas sistēmas un to piegādātāji, tika apkopota nepieciešamā informācija un prezentēta SIA Graudu lietus uzņēmuma vadītājam. Bakalaura darbs sastāv no 68 lpp., 1 tabulas, 44 attēliem, 2 pielikumiem un 23 izmantotajiem literatūras avotiem.

Author of the work: Henrik Eduard Bitmets. Title of the paper: Modernization of the internal systems of the company SIA Graudu lietus. Aim of the research: To find out the most important needs of the company SIA Graudu lietus for the creation of a full-fledged and functioning system. To study the system platforms available on the market and to offer the most appropriate system according to the set criteria. In the part of the research, several systems and their suppliers were analyzed and nominated, the necessary information was collected and presented to the head of the company Graudu lietus. The bachelor's thesis consists of 68 pages, 1 table, 44 pictures, 2 attachments and 23 used literature sources.
Modernization of the systems of the company SIA "Graudu lietus"
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Uzskaites sistēmas; satura pārvaldības sistēmas; tīmekļa vietne; klientu apkalpošana; sistēmu modernizācija