Tīmekļa vietne ģitārspēles cienītājiem - Šarapovs, Ēriks (Latvijas Universitāte, 2013)
Šī kvalifikācijas darba ietvaros ir paredzēts izveidot tīmekļa vietni, kuras mērķis ir sniegt noderīgu informāciju ģitārspēles cienītājiem, kā arī arī popularizēt ģitārspēli. Tīmekļa vietnes apmeklētāji varēs apskatīt tos interesējošu informāciju. Reģistrētie lietotāji varēs rakstiem pievienot komentārus. Tīmekļa vietnei ir 3 galvenās sadaļas – vispārīgi raksti, ģitārspēles apmācība, akordu bibliotēka. Tīmekļa vietne ir izstrādāta FuelPHP vidē. Tika izmantotas PHP, HTML, MySQL un Javascript programmēšanas valodas.

In this qualification work is conceived to make a website, which is aimed to provide guitar enthusiasts with useful information, as well as popularize guitar playing. Web site visitors will be able to view the information they are interested in. Registered users could add comments to articles. The website has 3 main sections - general articles, guitar lessons and chord library. The website is designed on FuelPHP framework. There were used PHP, HTML, MySQL, and JavaScript programming languages.
Website for fans of guitar playing
Keywords: Datorzinātne