Sociālais medijs “Instagram” kā mārketinga komunikācijas kanāls: zīmola “L’Occitane” piemērs - Timoščuka, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2023)
Bakalaura darba “Sociālais medijs “Instagram” kā mārketinga komunikācijas kanāls: zīmola “L’Occitane” piemērs” mērķis ir izanalizēt, kā zīmols “L’Occitane” komunicē sociālajā medijā “Instagram”, kā arī noskaidrot mērķauditorijas viedokli par zīmolu un tā komunikāciju izvēlētajā platformā. Teorētisko bāzi veido informācija par zīmolu, mārketingu, ņemot par pamatu F. Kotlera teorijas, kā arī sociālajiem medijiem. Izvēlētās pētniecības metodes ir kontentanalīze, interneta aptauja un intervija. Sociālais medijs “Instagram” ir nozīmīgs mārketinga komunikācijas kanāls, ar kura palīdzību zīmols “L’Occitane” sniedz noderīgu un aktuālu informāciju esošajiem un potenciālajiem klientiem, ietekmējot cilvēku lēmumu par pirkuma veikšanu.

The aim of the Bachelor’s thesis “Social media platform “Instagram” as a marketing communication channel: an example of the brand “L’Occitane”” is to analyse how the brand “L’Occitane” communicates on Instagram and to find out the opinion of the target audience about the brand and its communication on the chosen platform. The theoretical framework consists of information about brand, marketing, based on F. Kotler's theories, and social media. The chosen research methods are content analysis, internet survey and interview. Instagram is an important marketing communication channel through which the brand “L’Occitane” provides useful and topical information to existing and potential customers, influencing people's buying decisions.
Social media platform “Instagram” as a marketing communication channel: an example of the brand “L’Occitane”
Keywords: Komunikācijas zinātne; mārketings; komunikācija; sociālie mediji; "Instagram"; zīmols "L'Occitane"