Uzņēmuma "Lions ar serviss" vietnes pilnveidošana - Procevska, Nikola (Latvijas Universitāte, 2024)
LU studentes Nikolas Procevskas bakalaura darba tēma ir “Uzņēmuma “Lions AR Serviss” vietnes pilnveidošana”. Kopš 1991. gada, kad tika izveidota pirmā tīmekļa vietne, uzņēmumi visā pasaulē sāka izmantot iespēju iepazīt potenciālos klientus ar pašu uzņēmumu, ar Interneta palīdzību. Pareizi izveidota uzņēmuma vietne dod iespēju piesaistīt klientus un iegūt konkurenci starp citiem uzņēmumiem savā darbības jomā. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz uzņēmuma “Lions AR Serviss” vietnes pētījumu, konkurentu pētījumu un literatūras analīzi, izstrādāt uzņēmuma vietnes projektu, kā arī sniegt priekšlikumus vietnes SEO optimizēšanai. Bakalaura darba rezultātā iespējams novērtēt no teorētiskās puses un no analītiskas puses, kā vietnes izskats ietekmē klientu piesaisti un kā varētu izskatīties jaunā uzņēmuma vietne, piedāvājot veidoto vietnes projektu. Atslēgvārdi: CMS, kuģu apgāde, SEO optimizācija, atslēgvārdi, tīmekļa vietnes projekts, Wordpress.

LU student’s Nikola Procevska’s bachelor's thesis is "Improvement of the "Lions AR Serviss" company website. Ever since the first website was created in 1991, businesses around the world have embraced the opportunity to get to know their potential customers, with the help of the Internet. A properly designed company website gives you the opportunity to attract customers and gain competition among other companies in your field of activity. The aim of the bachelor's thesis is to develop a project for the company's site, as well as make proposals to optimize the site SEO, based on “Lions AR Serviss” company research, competitor research and literature. As a result of the Bachelor's work, you can evaluate theoretically and analytically how the site's appearance affects customer engagement and what the new company's site might look like by offering the site project created. Keywords: CMS, ship supplies, SEO optimization, keywords, website project, Wordpress.
Improvement of the "Lions ar serviss" company website
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; CMS; kuģu apgāde; SEO optimizācija; atslēgvārdi; tīmekļa vietnes projekts