NeuroSky MindSet smadzeņu-datoru saskarnes pielietošana datorizētā apmācībā - Zaharova, Olga (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba “Neurosky mindset smadzeņu-datoru saskarnes pielietošana datorizētā apmācībā” mērķis ir izpētīt Neurosky Mindset lietošanas priekšrocības datorizētā apmācībā. Sākumā autore iepazinās ar smadzeņu-datora saskarni. Pēc tam apskatīja populārākās datorizētās apmācības programmas. Un rezultātā tika izstrādāta palīgprogramma, ar kuras palīdzību bija veikti eksperimenti. Rezultāti tika apkopoti, lai noskaidrotu, vai tiešām var sasniegt labākus rezultātus apmācībā. Kā arī bija apskatīti apstākļi, kas varētu ietekmēt sasniegtos rezultātus. Atslēgvārdi: Smadzeņu-datora saskarne, Neurosky, Mindset, elektroencefalogrāfija, elektromiogrāfija, datorizēta apmācība

The aim of bachelor project, called “Using NeuroSky MindSet brain-computer interface in computer-based training ” is explore the benefits of using the NeuroSky Mindset in computer-based training. At first, the author gets acquainted with a brain-computer interface. After inspect the most popular computer-based training programs. And at the result developed program, which helps conduct experiments. Results was compiled to determine whether it really that can be achieve better results in training. There was also be consideration of the conditions that could affect the results. Keywords: Brain-computer interface, Neurosky, MindSet, electroencephalography, electromyography, computer-assistend learning
Using NeuroSky MindSet brain-computer interface in computer-based training
Keywords: Datorzinātne