Ieņēmumu un izdevumu uzskaite sabiedrībā "SIGMA" - Veselovs, Romāns (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir : Ieņēmumu un izdevumu uzskaite sabiedrībā „SIGMA”. Ieņēmumu un izdevumu uzskaite ir katras sabiedrības galvenais uzdevums, jo tas veidos pārskata perioda peļņu vai zaudējumus. Diplomdarba mērķis ir izpētīt sabiedrības praksē sastopamos ieņēmumu un izdevumu rašanās veidus un noteikt tiem pareizu un savlaicīgu finanšu grāmatvedības uzskaiti. Darbs tiks veidots četrās daļās: pirmā daļā apraksta sabiedrības nozares būtību un pamatdarbību, otrā daļā veido ieņēmumu grāmatvedības uzskaite, trešā daļā veido sabiedrības izdevumu uzskate un ceturtā daļā tiks atspoguļota darba samaksas izdevumu uzskaite. Darbā pētījumam tika izmantoti 23 avoti. Atslēgvārdi: ieņēmumi, izdevumi, uzskaite.

Diploma topic is: “Accounting of incomes and expenditures of company "SIGMA". Accounting of incomes and expenditures is every company main task, because in the end, it will forms profit or losses. Aim of the thesis is to research the origin of incomes and expenditures in companies practice and set its correct and timely accounting. Diploma will be formed from four parts: the first part will describe a sector of the company and its main activity, the second part forms accounting of incomes, the third forms accounting of expenditure of the company and in the fourth part will be described wage expenditures account. For the study were used 23 sources. Keywords: incomes, expenditures, accounting.
Accounting 0f incomes and expenditures of company "SIGMA"
Keywords: Ekonomika