Akciju sabiedrības "Drogas" finanšu analīze - Baranova, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2012)
AS „Drogas” ir viens no populārākajiem mazumtirdzniecības tīkliem ar 77 veikaliem visā Latvijā. Šī diplomdarba mērķis ir veikt AS „Drogas” finanšu analīzi un izstrādāt priekšlikumus tā saimnieciskās darbības uzlabošanai un pilnveidošanai. Diplomdarbs sastāv no 5 nodaļām, kas ietver informāciju par AS „Drogas” darbību un galvenajiem finanšu rādītājiem – likviditāti, apriti, rentabilitāti, maksātspējas rādītājiem teorētiski un praktiski, kā arī darba beigās ir izteikta bankrota iespējamības prognoze nākamiem 3 gadiem, pēc analizējamā perioda. Diplomdarbā ir izmantotas 14 tabulas, 6 attēli un 6 pielikumi. Darba apjoms ir 52 lpp. bez pielikumiem.

JSC "Drogas" is one of the most popular retail chains with 77 stores throughout the Latvia. This thesis seeks to JSC “Drogas” financial analysis and develops proposals for business improvement and development. This work consists of 5 sections that includes information about the JSC “Drogas” performance and key financial ratios - liquidity, movement, profitability, solvency indicators theoretically and practically, as well at the end is given a strong likelihood of bankruptcy in the next 3 years, after the test period. In work have 14 tables, 6 figures and 6 attachments. The amount of work is 52 pages without attachments.
JSC "Drogas" financial analysis
Keywords: Ekonomika