Windows Phone lietotnes izstrāde - Asars, Jānis (Latvijas Universitāte, 2014)
Attīstoties modernajām tehnoloģijām pasaulē arvien vairāk cilvēku sāk izmantot viedtālruņus un tie jau lielā mērā sāk aizstāt datorus. Uz dažādām platformām kopumā ir pieejamas jau aptuveni 2 miljoni mobilo lietotņu. Salīdzinoši nelielu tirgus daļu no šī kopskaita ieņem Windows Phone lietotnes. Šajā kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta Windows Phone lietotnes par Jūrmalu izstrāde. Lietotne ir domāta galvenokārt tūristiem , lai tie vieglāk varētu orientēties Jūrmalas pilsētā, atrast skaistākās Jūrmalas vietas, naktsmītņu iespējas , ēdināšanas pakalpojumu iespējas un daudz ko citu interesantu. Lietotne paredzēta Windows Phone tālruņiem , kas atbalsta Windows Phone 8.1 , Windows Phone 8 un Windows Phone 7 versijas.

With the development of modern technology in the world more and more people are beginning to use smartphones and they are already starting to largely replace computers. On different platforms are generally available for about 2 million mobile applications. A relatively small market of this totality holds a Windows Phone app. In this qualification work is described the Windows Phone app development of Jurmala city. The app is intended mainly for tourists so that they can easily see the city of Jurmala, to find the most beautiful places in Jurmala, accommodation facilities, food service facilities and many other activities. An app is designed for Windows Phone telephones that support Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 and Windows Phone 7 versions.
Windows Phone Application Development
Keywords: Datorzinātne