Kriminālprocesa uzsākšana - Kozjakova, Alīna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darbs - kriminālprocesa uzsākšana. Darbā izmantoja literatūra: normatīvie akti, noteikumi, publikācijas, interneta resursi, kā arī zinātniska literatūra. Darba apjoms - 58 lapas. Darbs sastāv no ievada, 4 nodaļām, 2-anotācijam un pielikumiem. Pirmā daļa sastāv no vienas daļas, kurā autore izskata kriminālprocesa uzsākšanas izpratni un nozīmi krimināltiesiskas attiecībās. Otrā daļa sastāv no 2 apakšnodaļām, kurās autore galvenokārt izskata, iemeslus un pamatu kriminālprocesa uzsākšanai. Trešā daļa ir veltīta kriminālprocesa uzsākšanas procesuālai kārtībai un nostiprināšanai. Ceturtā daļa sastāv no 3 apakšnodaļām, kas attiecas uz kriminālprocesa uzsākšanas tiesisko reglamentāciju ārvalstīs, Igaunijā, Krievijā un Lietuvā. Noslēgumā autore sniedz secinājumus un priekšlikumus, izmanto dažādus pielikumus.

Bakalaura darbs - kriminālproces uzsākšana. Darā izmantoja literatūra: normatīvie akti,noteikumi, publikācijas, interneta resursi, kā arī zinātniska literatūra. Darba apjoms - 58 lapas. Darbs sastāv no ievada, 4 nodaļām, 2-anotācijam un pielikumiem. Pirma daļa sastāv no vienas daļas, kurā autore izskata kriminālprocesa uzsākšanas izpratni un nozīmi krimināltiesiskas attiecībās. Otrā daļa sastāv no 2 apakšnodaļām, kurās autore galvenokārt izskata, iemeslus un pamatu kriminālprocesa uzsākšanai. Trešā daļa ir veltīta kriminālprocesa uzsākšanas procesuālai kārtībai un nostiprināšanai.Ceturta daļa sastāv no 3 apakšnodaļam, kas attiecas uz kriminālprocesa uzsākšanas tiesisko reglamentāciju ārvalstīs, Igaunijā, Krievijā un Lietuvā. Noslēgumā autore sniedz secinājumus un priekšlikumus, izmanto dažādus pielikumus.
Criminal proceedings
Keywords: Juridiskā zinātne