Īsākā maršruta atrašana kājām gājējiem, papildus izmantojot sabiedrisko transportu - Krišjānis, Pēteris (Latvijas Universitāte, 2013)
Šī darba galvenais mērķis ir uzlabot kājāmiešanas maršrutēšanu, izmantojot saiedrisko transportu. Darbs risina virkni ar kājāmgājēja maršrutēšanas pilnveidošanu saistītu problēmu, kā arī risina kājāmgāja maršrutēšanas funkcionalitātes trūkumu mobilajā vidē.

Aim of this work is to update walking routing while using public transport. Work tries to solve line of problems related with improving walking routing.
Finding shortest route for pedestrians additionaly using public transport
Keywords: Datorzinātne