Profesore Ilga Apine: personālais bibliogrāfiskais rādītājs - Kampāne, Lilija (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1988)
Saturs: Priekšvārds. Vēstures zinātņu doktore profesore Ilga Apine. Vēstures zinātņu doktores profesores I. Apines publicētie darbi (1952. - 1987.) Vēstures zinātņu doktores profesores I. Apines rediģētie darbi. Vēstures zinātņu doktores profesores I. Apines vadītās disertācijas. Raksti par vēstures zinātņu doktori profesori I. Apini. Vēstures zinātņu doktores profesores I. Apines darbu alfabētiskais radītājs. Personu rādītājs.
Профессор Илга Карловна Апине: персональный библиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Vēstures zinātņu profesori Latvijas Universitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; P. Stučkas Latvijas Valsts universitātes profesori; Vēstures zinātne - bibliogrāfija; Sociāldemokrātija Latvijā - bibliogrāfija; Komunistiskā partija Latvijā - bibliogrāfija; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Bibliogrāfiskie rādītāji