Rēķinu un autorizācijas papildinājums Horizon WEB mājas lapai - Buļs, Jānis (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā tiek aprakstīta rēķinu apskatīšanas un apmaksāšanas, kā arī mājas lapas bankas autorizācijas papildinājums jau esošai Horizon WEB sistēmai. Programmatūra tiek realizēta kā vairāku lapu papildinājums, kas ļauj ērti un viegli apskatīt rēķinus, apmaksāt tos un droši autorizēties sistēmas izmantošanai. Sistēma izmanto DevExpress v10.2 kā palīg rīku tabulu veidošanā. Atslēgas vārdi: bankas autorizācija, bankas maksājumu veikšana, mājas lapa, rēķini.

This work describes a bill payment and viewing as well as bank authorization addition to an existing Horizon WEB system. This addition is implemented as a multiple page addition, which allows users to view their bills and pay them as well as authorize users for the systems usage in a safer manner. The system uses DevExpress v10.2 as a helping tool for table creation. Keywords: bank authorization, bank payments, bills, homepage.
Bill and authorization additions to Horizon WEB website
Keywords: Datorzinātne