Valsts SIA "Latvijas Koncerti" mājas lapa - Kolmanis, Nauris (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darbs „Valsts SIA "Latvijas Koncerti" mājas lapa” apraksta valsts kapitālsabiedrības „Latvijas Koncerti” mājas lapas un tās satura vadības sistēmas izstrādi, realizāciju un organizāciju. Mājas lapā paredzēts izvietot detalizētu informāciju par uzņēmumu, taču tās galvenais uzdevums ir sniegt informāciju par dažādām aktualitātēm un notikumiem kultūras, sevišķi mūzikas, jomā. Kvalifikācijas darbā veikts mājas lapas un tās satura vadības sistēmas funkcionalitātes, projektējuma un projekta darba organizācijas apraksts.

Qualification work "VSIA "Latvijas Koncerti" website" describes the development, implementation and organization of state enterprise "Latvijas Koncerti” website and its content management system. This website is intended to contain detailed information about the enterprise, but the site’s main purpose is to provide information about cultural events, especially in the field of music. In this qualification work a description of the site and its content management system’s functionality, design and project organization is included.
VSIA "Latvijas Koncerti" website
Keywords: Datorzinātne