Mācību līdzekļa izstrāde matemātikas olimpiāžu sistēmas vajadzībām - Mežecka, Diāna (Latvijas Universitāte, 2008)
Diplomdarbā īsi aplūkota matemātikas sacensību sistēma Latvijā, iespējas tām sagatavoties un galvenās grūtības, kas rodas gatavošanā procesā. Darba ietveros izstrādāts mācību līdzeklis uzdevumu risināšanā un atrisinājumu noformēšanā, kas balstās uz Rīgas, Viļņas un Tallinas 1. ģimnāziju olimpiāžu materiāliem.

The thesis contain short description of the system of mathematical competitions in Latvia, the possibilities of preparation to them and the main difficulties occurring during the preparation. A teaching aid in problem solving and solution design, based on the materials of math competitions between 1st Gymnasiums of Riga, Tallinn and Vilnius, is developed.
Creating a teaching aid for the needs of the system of mathematical olympiads
Keywords: Pedagoģija