Roku rokā pie darba: "Šalkones" 15 gadi [LU studentu biedrība Šalkone] - Latvijas Universitātes studentu biedrība "Šalkone" (My University, 1938)
Saturs: 1923.-1938. g. Šalkones tapšana un izveidošanās -- Šalkones seniori 15 gados : [portreti] -- Šalkones vecbiedri : [portreti] -- Šalkones aktīvie un pasīvie biedri : [portreti] -- Šalkones kandidāti : [portreti].
LU studentu biedrība "Šalkone"
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Studentu organizācijas Latvijas Universitātē; Studentu biedrības Latvijas Universitātē; Šalkone - studentu biedrība; History of the University of Latvia; Student organizations at the University of Latvia