Investīciju novērtēšanas metodes un to nozīme uzņēmuma vadības lēmumu pieņemšanā - Nazarova, Elīna (Latvijas Universitāte, 2007)
Elīna Nazarova “Investīciju novērtēšanas metodes un to nozīme uzņēmuma vadības lēmumu pieņemšanā.” Maģistra darbs. Darba zināt. vadītāja: Dr. oec. Daina Šķiltere. Darba mērķis - ir izmantojot investīciju novērtēšanas metodi, novērtēt investīciju projekta efektivitāti telekomunikāciju ražošanas uzņēmumā. Atslēgvārdi: investīcijas, investīciju novērtēšanas metodes, investīciju projekts, tīrā diskontētā vērtība (NPV), iekšējā ienākumu norma (IRR), investīciju lēmuma pieņemšana, jaunā produkta izstrāde.

Elina Nazarova “Valuation methods of investment and their importance in decision-making of the company management”. Master dissertation. Scientific tutor: Dr. oec., Daina Skiltere.The goal of the paper is to valuate investment project effectiveness in telecommunication manufacturing company, using the investment valuation methods. Key words: investment, investment valuation methods, investment project, net present value (NPV), internal rate of return (IRR), decision- making of investments, new product development.
Valuation methods of investments and the importance in decision-making of the company management
Keywords: Ekonomika