Latviešu studentu korporācijas filistru biedrības dāmu komitejas dāmu vakara svinību galds 1933. gada 11. novembrī - Latviešu studentu korporācija Latvia (My University, 1933)
Fotogrāfijā redzams latviešu studentu korporācijas Latvia Filistru biedrības Dāmu komitejas uzklāts svinību galds Lāčplēša dienai, 1933. gada 11. novembrī, ko atzīmēja Latvia namā Šarlotes ielā 3, Rīgā
Fotogrāfija uzņemta latviešu studentu korporācijas Latvia namā Šarlotes ielā 3, Rīgā
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latviešu studentu korporācija "Latvia"; Filistri; Filistru biedrība; Dāmu komiteja; Lāčplēša diena; Svinības