Darba vides risku novērtēšanas sistēma - Visendorfs, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2010)
Darba vides risku novērtēšanas sistēmas „Darvins” modulis „Datu bāzes izmaiņu attēlojums” ļauj sistēmas lietotājiem ar attiecīgajām tiesībām uzzināt kādas izmaiņas lietotāji ir veikuši datu bāzē, un modulis „Darba vides risku aptauja un jautājumu uzturēšana” ļauj izveidot darba vides risku aptaujai jautājumus un aizpildīt aptauju.

Work environment risk assessment system „Darvins” module „Representation of the database changes” allows system users with special rights to know what changes users have made in the database and module „Work environment risk survey and question maintenance” allows system users to create risk survey questions and fill survey.
Work environment risk assessment system
Keywords: Datorzinātne