Cilvēks orķestris - Jānis Ilsters - Kuzņecova, Kristīne (My University, 2021)
Raksts par Jāni Ilsteru (1851-1889), latviešu botāniķi, pedagogu, dzejnieku, lauksaimnieku, folkloristu, novadpētnieku un pirmās botānikas mācību grāmatas latviešu valodā autoru, informatīvie materiāli par kuru un daļa no viņa ievāktā herbārija glabājas Latvijas Universitātes Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekcijās.

An article about Jānis Ilsters (1851-1889), Latvian botanist, pedagogue, poet, farmer, folklorist, local historian and author of the first botany textbook in Latvian language, informative materials about which and part of his herbarium are stored in the Botany and Mycology collections of the Museum of the University of Latvia.
Renaissance man - Janis Ilsters
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Jānis Ilsters; Janis Ilsters; botānika; botany; dzeja; poetry; pedagoģija; pedagogy; folklora; folklore; novadpētniecība; local history; lauksaimniecība; agriculture