Projekts: Uzņēmuma „Jenotu taka” dibināšana - Rudkovska, Margarita (Latvijas Universitāte, 2020)
Maģistra darbā “Projekts: Uzņēmuma “Jenotu taka” dibināšana” ir izstrādāts biznesa plāns jauna mini zoodārza dibināšanai. Projekta mērķis ir palīdzēt bērniem un pieaugušajiem tuvāk iepazīties ar mājdzīvniekiem un savvaļas dzīvniekiem, vienlaikus nodrošinot dzīvniekiem drošību un komfortu. Zoodārzā var barot, glaudīt un spēlēties ar dzīvniekiem, tas palīdzes iemācīt bērniem mīlēt dzīvniekus, lai samazinātu agresiju un naidu pret dzīvniekiem un vecākiem. Savukārt, pieaugušajiem būs paredzētas lekcijas, kā pasargāt savus bērnus no savvaļas dzīvniekiem un, kā uzvesties autovadītājiem, ja uz ceļa parādās dzīvnieks. Arī būs pieejami citi – izklaidējoši pakalpojumi. Maģistra darba apjoms ir 123 lappuses, tajā iekļautas 7 nodaļas un 24 pielikumi. Darbā iekļautas 26 tabulas un 11 attēli. Darbs veidots, pamatojoties uz 85 literatūras un avotu vienībām.

In the Master's paper Project: Establishment of the Company “Raccoon trail” (direct translation – “Racoon Trail”) a business plan has been developed for a new mini zoo. The aim of the project is to help children and adults get better acquainted with domestic and wild animals, while ensuring that animals are safe and comfortable. At the zoo it is possible to feed, pet and play with animals, it could help teach children to love animals, therefore, reducing aggression and hatred towards them and parents. At the same time, adults will be able to listen to lectures on how to protect their children from wild animals and how should drivers behave when an animal appears on the road. Other services that are for entertainment purposes will also be available. The volume of the Master's paper is 123 pages, it includes 7 chapters and 24 appendixes. 26 tables and 11 images are included in the paper. The work is based on 85 literature and source units.
Project: Establishment of "Raccoon trail"
Keywords: Finanses un kredīts; zoodārzs; uzņēmums; pakalpojumi; dzīvnieki; apmeklētāji