SIA “BITE Latvija” finansiālā stāvokļa analīze un tā uzlabošanas iespējas - Rozenfelde, Ieva (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba temats ir SIA “BITE Latvija” finansiālā stāvokļa analīze un tā uzlabošanas iespējas. Bakalaura darba mērķis ir veikt SIA “BITE Latvija” finansiālā stāvokļa novērtējumu un balstoties uz iegūtajiem rezultātiem izteikt priekšlikumus SIA “BITE Latvija” finansiālās darbības uzlabošanai. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām, kurās tiek raksturoti teorētiskie aspekti, situācija telekomunikācijas nozarē un veikta finanšu analīze pētāmajam uzņēmumam un rezultāti salīdzināti ar konkurentiem. Pēc iegūtajiem rezultātiem var secināt, ka SIA “BITE Latvija” finansiālai stāvoklis ir stabils, bet pētījuma laikā tika pamanītas nepilnības, kurām uzņēmuma vadībai būtu nepieciešams pievērst uzmanību. Atslēgvārdi: finanšu analīze, finanšu koeficienti, likviditāte, maksātspēja, aprite, rentabilitāte.

The name of bachelor's work is „Financial analysis of Limited Liability Company “BITE Latvia”and its improvement opportunities. The aim of the work is to evaluate the financial status of the company "BITE Latvia" and based on the results, make proposals for improving the financial performance of the company "BITE Latvia". The bachelor's thesis consists of 3 chapters, in which the theoretical aspects, the situation in the telecommunications industry and the financial analysis of the researched company are analyzed and the results are compared with competitors. According to the obtained results, it can be concluded that the financial position of the company "BITE Latvia" is stable, during the research, shortcomings were found to which the management of the company should pay more close attention. Keywords: financial analysis, financial ratios, liquidity, solvency, turnover, profitability.
Financial analysis of Limited Liability Company “BITE Latvia
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; finanšu analīze; finanšu koeficienti; likviditāte; maksātspēja; aprite