Aptauja par attālināto darbu - Brence, Ieva (RECOVERY-LV, 2020)
Aptauja ir veikta projekta "Ekonomiskais, politiskais un juridiskais ietvars Latvijas tautsaimniecības potenciāla saglabāšanai un konkurētspējas pieauguma veicināšanai pēc pandēmijas izraisītas krīzes (reCOVery-LV)" ietvaros. Aptaujas mērķis ir novērtēt kā sabiedrība uztver valsts politikas atbilstību krīzes radītām sekām. Aptaujas rezultāti tika izmantoti zinātniskā raksta un monogrāfijas sagatavošanai.

Aptaujas par attālināto darbu mērķis ir uzzināt iedzīvotāju pieredzi un viedokli par attālināto darbu.
Keywords: COVID-19; attālinātais darbs; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences