Teoloģijas fakultātes izdevuma "Ceļš" jubileja: izstādes plakāti - Veigura, Ilze; Bekmane, Ieva; Krišjāne-Reinika, Baiba; Kiopa, Lelde; Blūma, Agra (My University, 2020)
LU Bibliotēkas veidotā izstāde ataino izdevuma vēsturi no 1935. gadā publicētā pirmā numura līdz 2018. gadam. Izstādē iespējams iepazīties ar statistikas datiem par abiem izdevuma iznākšanas periodiem (no 1935. līdz 1940. gadam un no 1988. līdz 2018. gadam), ļaujot uzzināt visvairāk publicētos autorus, kā arī kopējo izdevumā “Ceļš” iespiesto lappušu skaitu. Izstāde ieskicē konceptuālās izmaiņas, kas skar rakstu krājumu gadu gaitā, kā arī akcentē galveno redaktoru ieguldījumu izdevuma tapšanā. Ar izstādi LU Bibliotēka atspoguļo žurnāla tapšanas vēsturi un sveic LU Teoloģijas fakultāti 100 gadu jubilejā.
Keywords: Izstādes Latvijas Universitātes Bibliotēkā; Teoloģijas vēsture; Latvijas Universitāte - vēsture; Juris Cālītis; Dace Balode; Alberts Freijs; Kārlis Kundziņš; Voldemārs Maldonis; Egils Grīslis; Valdis Tēraudkalns; Gustavs šaurums; Jānis Liepiņš; Normunds Kamergrauzis; Ingrida Vāverniece; Teoloģijas fakultāte; Izdevuma "Ceļš" vēsture; jubilejas; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Teoloģijas fakultātes simtgade; "Ceļš"