Brīvā laika pavadīšanas portāls "Posms" - Priedītis, Pēteris (Latvijas Universitāte, 2011)
Tīmekļa vietne „Posms” ir paradzēta kā brīvā laika pavadīšanas iespēja. Vietnes merķis ir sniegt cilvekiem iespēju publicēt savas galerijas, komentēt tās un sazināties savā starpā. Sistēma ir izstrādāta izmantojot HTML, php, MySQL, Javascript programmešnas valodas, MySQL workbench, eclipse php, WAMP rīkus un Jquery, Codeigniter MVC platformas.

Website 'Link ' is created to give a leisure opportunity. Site aims to give people the opportunity to publish their own gallery, comment them and communicate with each other. The system is created using HTML, PHP, MySQL, Javascript programming languages, MySQL Workbench, Eclipse PHP, WAMP tools and Jquery, Codeigniter MVC platforms
Free time web portal "Link"
Keywords: Datorzinātne