Mārketinga komunikāciju novērtējums uzņēmumā "Narvesen" - Seifullajevs, Rolands (Latvijas Universitāte, 2016)
Darba mērķis ir pamatojoties uz mārketinga komunikāciju teorētiskām atziņām un klientu aptaujas rezultātiem, izpētīt mārketinga komunikāciju pielietojumu uzņēmumā „Narvesen” ,atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus mārketinga komunikāciju pilnveidošanai . Darba 1 nodaļā raksturotas mārketinga komunikācijas, otrajā nodaļā apskatīta uzņēmuma Narvesen darbības attīstība , kā arī esošās mārketinga komunikācijas. Trešajā nodaļā –Narvesen klientu aptaujas rezultāti .Darba beigās doti secinājumi un priekšlikumi. Darbs sastāv no 69 lappusēm, tajā atrodas 39 attēli, 5 tabulas. Darbam pievienoti 3 pielikumi.

The aim of the work is based on theoretical knowledge of marketing communications and customer survey results,, to explore the use of marketing communications company "Narvesen", identifying the weaknesses and make suggestions for improvement of marketing communications. The 1 Chapter has described the marketing communication, the second chapter author has described the company Narvesen it development, as well as the marketing communications. The third chapter -Narvesen customer survey results. End of work are given conclusions and proposals. The work consists of 69 pages, 39 images, 3 tables, 3 appendixes .
Marketing Communications Assessment in the company „Narvesen"
Keywords: Vadībzinātne; reklāma; realizācijas veicināšana; sabiedriskās saskarsmes; personiskā apkalpošana; tiešais mārketings