SIA Storent finanšu analīze un rezultātu novērtējums - Meldere, Agnese (Latvijas Universitāte, 2015)
Finanšu analīze ļauj aprēķināt un izpētīt saimnieciskās darbības rezultātus un noteikt attīstības iespējas. Darba mērķis ir, izpētot finanšu analīzi no dažādu teorētisko materiālu aspekta un veicot SIA STORENT finanšu analīzes aprēķinus, interpretēt tos un izdarīt secinājumus un priekšlikumus uzņēmuma darbības attīstībai. Darba gaitā autore novērtē SIA STORENT finanšu analīzes rādītājus, salīdzinot tos ar konkurenta rādījumiem. Darba izpētes rezultātā tiek noteikts, ka SIA STORENT finanšu analīzes rādītāji atklāj uzņēmuma nestabilo stāvokli lielu aizņemto līdzekļu un apjomīgu investīciju dēļ. Atslēgas vārdi: Finanšu analīze, likviditāte, finansiāla stabilitāte, maksātnespēja.

Financial analysis allows to calculate and study the economic performance and to identify opportunities for development. Aim of the work is to investigate the financial analysis of the various theoretical material aspect and performing SIA STORENT financial analysis calculations, interpret them and to draw conclusions and suggestions for enterprise development. As work progresses, the author assesses SIA STORENT financial analysis indicators, comparing them with competiror’s readings. In result of research is determinded that SIA STORENT financial analysis results reveals low financial stability of company performance, becouse of high borrowed funds and massive investment. Keywords: Financial analysis, liquidity, financial stability, insolvency
SIA Storent financial analysis and evaluation of results
Keywords: Ekonomika