Pacientu diskomforta iemesli pēc ķirurģiskas trešā molāra ekstrakcijas ambulatorajā ķirurģijā - Berķe, Kristiāna (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma – Pacientu diskomforta iemesli pēc ķirurģiskas trešā molāra ekstrakcijas ambulatorajā ķirurģijā. Tēmas aktualitāti nosaka diskomforta iemeslus pēc ķirurģiskas trešā molāra ekstrakcijas ambulatorajā ķirurģijā. Bakalaura darba mērķis ir noskaidrot pacientu diskomforta iemeslus pēc ķirurģiskas trešo molāru ekstrakcijas ambulatorajā ķirurģijā. Pētniecības uzdevumi ir apskatīt literatūru, izveidot anketu, aptaujāt respondentus, apkopot iegūtos rezultātus, analizēt rezultātus, izdarīt secinājumus. Izvirzīts pētniecības jautājums: kādi ir diskomforta iemesli pacientam pēc ķirurģiskas trešo molāru ekstrakcijas ambulatorajā ķirurģijā? Pētniecības instruments - anketa Pētniecības bāze - ir lielākās Rīgas zobārstniecības kabineti Pētniecības metode – kvantitatīvā. Atslēgas vārdi: zobi, ekstrakcija, Rīgas zobārstniecības iestādes, anketa

Bachelot work thesis – disconfort reasons after surgical third molar extraction in outpatients surgery. Topicality determine the reasons for discomfort after surgical third molar extraction in outpatient surgery. Bachelot thesis aims to clarify the reasons for the discomfort of patients after surgical third molar extraction in outpatient surgery. Research tasks are to look at the literature, create a questionnaire respondents, summarize the results, analyze the results, draw conclusions. Raised research question: what are the causes of patient discomfort after surgical third molar extraction in outpatient surgery? Research tool is – form Research basis – Largest Riga dentist’s clinics Research method - quantitative.
Disconfort Reasons After Surgical Third Moral Extraction in Outpatients Surgery
Keywords: Medicīna; zobi; ekstrakcija; Rīgas zobārstniecības iestādes; anketa