Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" 2012./2013. un 2013./2014. gada sezonu snieguma reprezentācija "Sporta avīze+" viedokļrakstos: A. Pučes, J. Matuļa, Ē. Strausa, R. Grāvīša un petrovich_27 publikāciju salīdzinošā analīze - Dambis, Norberts (Latvijas Universitāte, 2014)
Kā galvenais darba mērķis ir uzzināt žurnālistu vērtējumu par komandas 2012./2013. un 2013./2014. gada aizvadītajām sezonām, analizējot viņu publicētos rakstus. Darbs kopumā sastāv no trīs daļām. Pirmajā nodaļā apskatīta žurnālistika, interneta žurnālistika un sporta žurnālistika no teorētiskās puses. Otrajā nodaļā skaidrotas un aprakstītas pētījuma metodes – kontentanalīze un salīdzinošā analīze. Trešajā nodaļā veidota analīze par Rīgas „Dinamo” analizējamajām sezonām no žurnālistu publikācijās veidotajām konstrukcijām. Nobeigumā seko publikāciju salīdzinošā analīze, un no iegūto rezultātu pozīcijām un teorijas, tiek veidoti secinājumi. Atslēgvārdi: dinamo, hokejs, sports, žurnālistika, internets, reprezentācija.

The main goal of this work is to find out journalists assessment about teams 2012/2013 and 2013/2014 passed season through their publications. The work consists of three chapters. In the first one described journalism, online journalism and sports journalism from the theoretical side. The second chapter explains and describes the research methods – content analysis and comparative analysis. In the third and final chapter is construed analysis of Rīgas “Dinamo” seasons in journalist publications. Finally, following the publication comparative analysis and from the results obtained and theory, are formed conclusions. Keywords: dynamo, hockey, sport, journalism, internet, representation.
Kontinental hockey league club Riga "Dinamo" 2012/2013 and 2013/2014 season performance representation in "Sporta avīze+" opinion columns: Comparative analysis of A. Puče, J. Matulis, Ē. Strauss, R. Grāvītis and petrovich_27 publications
Keywords: Komunikācijas zinātne