Latvijas Universitātes Filoloģijas un filosofijas fakultātes bibliografisks pārskats, 1919-1925 - Latvijas Universitāte. Filoloģijas un filozofijas fakultāte; Straubergs, Kārlis (Latvijas Universitāte, 1926)
Latvijas Universitātes Filoloģijas un filozofijas fakultātes mācībspēku raksti, 1919.—1925. 1. Grāmatas. 2. Raksti žurnālos un rakstu krājumos. 3. Recenzijas. 4. Raksti dienas presē.
Bibliografisks pārskats, 1919-1925
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Latvijas Universitāte; Filoloģijas un filozofijas fakultāte - bibliogrāfijas; Filoloģija - bibliogrāfijas; Valodniecība - bibliogrāfijas; Vēsture - bibliogrāfijas; Filozofija - bibliogrāfijas; Kultūras vēsture - bibliogrāfijas; University of Latvia, Faculty of Philology and Philosophy - bibliography; Latvijas Universitātes vēsture