Virsma un tās laukuma jēdziens matemātiskajā analīzē - Balode, Monta (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darbā, plašāk nekā parasti, aplūkoti jautājumi: kas ir virsma, kas ir virsmas laukums un kā šos jēdzienus apraksta vai definē augstākās matemātikas un matemātiskās analīzes kursos. Atsevišķs punkts veltīts Švarca daudzskaldnim.

The questions: what is surface, what is surface area and how these conceptions are described or defined in the courses of higher mathematics and mathematical analysis have been considered in this bachelor’s paper more widely as usually. Separate point is dedicated to the Schwarz’s polyhedron.
Notion of Surface and its Area in Mathematical Analysis
Keywords: Matemātika