Reklāmas un reprezentācijas izdevumu uzskaite - Poriķe, Elza (Latvijas Universitāte, 2014)
Diplomdarba mērķis ir izpētīt reklāmas un reprezentācijas pasākumu lomu saimnieciskajā darbībā, ar tiem saistītos izdevumus un regulējošo normatīvo bāzi, atklāt problēmas un izteikt priekšlikumus uzskaites pilnveidošanai. Mērķa sasniegšanai veicamie uzdevumi bija izvērtēt reklāmas un reprezentācijas pasākumu nozīmi saimnieciskajā darbībā, izpētīt normatīvo regulējumu, kas saistīts ar reklāmu un reprezentāciju, analizēt reklāmas un reprezentācijas izdevumus un to uzskaiti uzņēmumā SIA „EUGESTA un Partneri” un izstrādāt priekšlikumus uzskaites pilnveidošanai. Darbs izstrādāts uz 60 lpp., tajās ietverti 4 attēli, 16 tabulas, pievienoti 2 pielikumi un izmantoti 18 literatūras avoti. Atslēgvārdi: reklāma, reklāmas izmaksas, reprezentācija, reprezentācijas izmaksas, izmaksu analīze.

Diploma work target are to explore advertisment and representation activities in economic activity, associated costs and regulatory framework, detect problems and make suggestions for improvement of registation. To achieve this target was to evaluate the advertising and represenatation importance of measures in economic activity, to explore the regulatory framework relating to the advertising and representations, to analyze the advertising and representation expenses in company SIA „EUGESTA un Partneri” s and make suggestions for improvement of registration. Work has been design to 60 pages, they contain 4 image, 16 tables, the addition of 2 attachments and used 18 sources. Keywords: advertising, advertising costs, representation, representation costs, cost analysis.
Advertising and representation expenditures tracking
Keywords: Ekonomika