HansaWorld gramatvedības sistēmas tīmekļa saskarnes izstrāde - Rahimovs, Renāts (Latvijas Universitāte, 2012)
Šodien nevar iedomāties kompāniju, kura neizmantotu kādu no gramatvedības rīkiem. Bez uzmanības nepalika arī HansaWorld Enterprise gramatvedības sistēma, kas ļauj plaši izvērsties visa veida kompānijām. Tie, kas izmanto šo sistēmu jau ilgu laiku, spēs novertēt jaunieviestu tiešsaistes risinājumu, kas spēj atainot visas kompanijai svarigākas darbības, izmantojot tikai tīmēkļa vietni. Šīs risinājums ir ļoti aktuāls mūsdienās, jo kompānijām ir svarīgi kvalitatīvi un ātri paveikt nepieciešamas darbības, tieši no gramatvedības puses. Uzdevums ir izveidot 4 galvēnos funkcijas blokus: “Klienti/Piegadatāji”, “Artikuli”, “Rēķini” un “Maksājumi”. Risinājumam jābūt viegli saprotāmam, lai jebkurš gramatvēdis spētu ātri un bēz grūtībām orientēties un veikt nepieciešamas darbības.

Today we can’t imagine any company that is not used some of the accounting tools. HansaWorld Enterprise is the one of the big accounting systems. Those who use this system long time, will appreciate the newly-line solution that can display all the main activities in the company, using only a web site. This solution is very actual today because for companies are important qualitative and quick job, directly from the accounting side. The challenge is to create blocks of four main functions: "Customers / Suppliers", "Item", "Bills" and "Payments". The solution should be easily understood that any accountant be able to quickly and easily navigate and take necessary action.
Web user interface for HansaWorld accounting solution
Keywords: Datorzinātne