Autora tēls Ņinas Berberovas autobiogrāfiskajā grāmatā “Mans kursīvs”. - Kardašova, Jeļizaveta (Latvijas Universitāte, 2016)
Autora tēls autobiogrāfiskajā grāmatā “Mans kursīvs” bakalaura darbs, 43 lappuses – Rīga, 2016. g. Bakalaura darbs “Autora tēls Ņinas Berberovas autobiogrāfiskajā grāmatā “Mans kursīvs”” veltīts autora tēla raksturojumam Ņinas Berberovas autobiogrāfiskajā darbā. Izmantojot analītisko izpētes metodi, parādās autora tēla atspoguļošanas paņēmieni un funkcijas. Pētnieciskais darbs sastāv no divām daļām. Pirmajā daļā aplūkoti teorētiskie jautājumi, kas nepieciešami pētījumam, otrajā daļā veikta analīze, lai noskaidrotu autora tēla reprezentācijas īpatnības.

Author`s image in autobiographical book “My cursive”, 43 pages - Riga, 2016. Bachelor work “Author's image in Nina Berberova`s autobiographical book “My cursive” is dedicated to the author's image characteristics in Nina Berberovas autobiographical work. Using analytical research method, appears author`s image display techniques and features. The work consists of two parts. The first part deals with theoretical issues that require this study, in the second part is the analysis to find out the author`s image representation characteristics.
The Image of the Author in Nina Berberova`s Autobiographical Book “The Italics Are Mine”.
Keywords: Valodniecība; krievu emigrācijas literatūra; Ņina Berberova; memuārproza; autobiogrāfija; autora tēls