Studenti - vizuālo informācijas meklēšanas dienestu lietotāji - Feldmane, Ketija (My University, 2011)
Vizuālā meklēšana ir jauns meklēšanas veids, kurš sniedz pārskatāmāku rezultātu attēlošanu, kas ļauj informācijas lietotājiem meklēšanas procesā vai meklēšanas rezultātu attēlojumā izmantot grafiskus rīkus: jēdzienu kartes, tīklus un hierarhiskos kokus.
Ziņojums sniegts LU 69. zinātniskajā konferencē 03.02.2011
Keywords: Vizuālā meklēšana