Noliktavu pakalpojumu attīstības iespējas loģistikas uzņēmumā “VERVO” - Krakovska, Linda (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darbā “Noliktavu pakalpojumu attīstības iespējas loģistikas uzņēmumā “Vervo” tiks apskatītas trīs galvenās noliktavu risinājumu alternatīvas priekš “Vervo” – ārpakalpojumu partneru noliktavu, noliktavas telpu noma un iespēja uzbūvēt savu noliktavu. Darbā tiek izvirzīts mērķis - paaugstināt uzņēmuma "Vervo" darbības efektivitāti, izvēloties piemērotāko noliktavu risinājumu. Darbs tika veikts, izmantojot salīdzināšanas metode, grafiskās analīzes metode, statistiskās analīzes, SVID analīze, novērošanas metode un kvalitatīvas metodes – intervija. Bakalaura darba atslēgvārdi – loģistika, loģistikas uzņēmums, “Vervo”, noliktava, būvniecība, noliktavas noma.

In the bachelor's thesis “Warehouse Service Development Opportunities in the Logistics Company ‘Vervo’”, three main warehouse solutions alternatives for ‘Vervo’ will be examined – outsourcing partner warehouses, warehouse space rental, and the possibility of building a private warehouse. The aim of the thesis is to increase the operational efficiency of the company "Vervo" by selecting the most suitable warehouse solution. The research was conducted using comparative methods, graphical analysis methods, statistical analysis, SWOT analysis, observation methods, and qualitative methods – interviews. Keywords of the bachelor’s thesis – logistics, logistics company, "Vervo", warehouse, construction, warehouse rental.
Development Opportunities of Warehouse Services in the Logistics Company "VERVO"
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; loģistika; loģistikas uzņēmums; Vervo; noliktava; būvniecība