Pārskatu un analīzes moduļa izveide DVS sistēmai - Golubevs, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2017)
Darbs “Pārskatu un analīzes moduļa izstrāde DVS sistēmai” apraksta risinājuma izstrādi, kas ļauj DVS LIETVARIS lietotājiem apskatīt un izgūt informāciju par sistēmā reģistrētiem dokumentiem pārskatu un analīžu veidā. Dati par dokumentu pazīmēm un rādītājiem var tikt saņemti gan vizuālo pārskatu veidā, gan Excel datņu veidā, kas var tikt izmantotas tālākai apstrādei. Risinājums piedāvā pašvaldībām iespēju analizēt savu struktūrvienību un to darbinieku efektivitāti, kā arī sekot līdzi procesiem, kas notiek ar sistēmā reģistrētajiem dokumentiem. Risinājums tika izstrādāts primāri izmantojot .NET Core, Angular.js, Nix.Spreadsheet, ElasticSearch, Chart.js, Kendo UI un Oracle Database tehnoloģijas, kā arī vairākas nelielas bibliotēkas.

The paper, entitled “Report and analysis module creation for DMS system”, describes development of the module, which allows DMS LIETVARIS users to get information about registered documents via reports and analyses. Data about document properties and exponents can be get via visual reports or via Excel files, which can be used for forthcoming data processing. This solution offers municipalities a way to analyse their divisions and their employees’ efficiency, as well as to monitor processes related to registered documents. Solution was developed using .NET Core, Angular.js, Nix.Spreadsheet, ElasticSeach, Chart.js, Kendo UI and Oracle Database as some number of small libraries.
Report and analysis module creation for DMS system
Keywords: Datorzinātne; pārskati; analīze; dokumenti; rādītāju panelis; dokumentu vadības sistēma