GPS izsekošanas sistēmas funkcionalitātes uzlabojumi - Kristapšteina, Arta (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba ietvaros ir izstrādāt “Degvielas atskaites” programmatūru, ar kuras palīdzību atvieglotu darbu grāmatvežiem un ietaupītu viņu laiku, uzskaitot uzņēmuma tehnikas degvielas lietošanu. Programmatūra ļauj lietotājiem pievienot jaunus degvielas čekus, tos skatīt, rediģēt, kā arī dzēst. Programmprodukta mērķis ir degvielas čeku ievietošana datu bāzē un to datu ģenerēšana atskaites veidā. Funkcionalitātes uzlabojumi tika izstrādāti C# valodā, izmantojot Microsoft .NET satvaru un tajā esošo Windows Forms bibliotēku, Microsoft RDLC Report Designer .NET ietvaru, kā arī SQL Server Express datubāzi.

The aim of the qualification thesis is to develop “Fuel Reports” software to make it easier for accountants to work and save their time by accounting for the use of the company's technical fuel. The software will allow users to add new fuel checks, view, edit, and delete them. The purpose of the Software Product is to insert fuel checks into the database and generate their data in the form of a report. Functionality enhancements were developed in C# programming language, using Microsoft .NET framework and Windows Forms library included in the framework, the .NET Framework of Microsoft RDLC Report Designer, as well as the SQL Server Express database.
Improvements to GPS tracking system functionality
Keywords: Datorzinātne; C#; GPS; .NET; Windows Forms; Excel