Finanšu analīze uzņēmuma SIA „AVB” - Rozenberga, Inga (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba mērķis ir balstoties uz teoriju, izpētīt SIA „AVB’’ iekšējo un ārējo vidi un izstrādāt tālākās darbības virzienus. Lai labāk pārzinātu tirgus iespējas un risinātu mārketinga problēmas, uzņēmumiem vajadzīga izsmeļoša un reāla informācija. Tie nevar veikt analīzi , plānošanu un kontroli, nepētot savu pircēju, konkurentu, starpnieku un pašu datus par realizāciju un cenām. Bakalaura darbs sastāv no 70 lapaspuses, 15 attēliem, 13 tabulām, 30 informācijas avotiem,19 pielikumi. Atslēgvārdi: uzņēmums, konkurence, finanšu, analīze.

This bachelor's work is based on the theory explore Ltd. " AVB '' internal and external environment and to develop further courses of action .In order to have better knowledge of market opportunities and solving marketing problems , company needs a comprehensive and realistic analysis of market information . This analysis, planning and control can not be made, without analyzing your buyers, competitors, intermediaries and data regarding sales and prices. Thesis consists of 70 pages, 15 figures, 13 tables ,30 sources of information, 19 attachments.Keywords: enterprise, competition, financial analysis.
Company „AVB” financial analysis
Keywords: Vadībzinātne