Vadības sistēmas pilnveidošana mazumtirdzniecības tīkla SIA "Rimi Latvia" struktūrvienībā "SM Briāna" - Puida, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba tēma ir “Vadības sistēmas pilnveidošana mazumtirdzniecības tīkla SIA "Rimi Latvia" struktūrvienībā "SM Briāna"”. Tā ir saistīts ar veikala motivācijas sistēmas darbības un efektivitātes analīzi, kuras pamatā ir motivācijas teorijas un cilvēku uzvedības teorijas, kā arī sistēmas uzlabošanas un efektivitātes ieteikumi, kas uzlabos uzņēmuma darbu un nākotnes attīstības perspektīvas, līdz minimumam samazinot personāla mainību un maksimāli palielināt darbinieku atdevi. Darba izstrādē tiek izmantotas ekonomiskās, statistiskās un grafiskās analīzes metodes, uz kuru pamata tiek izdarīti secinājumi un ierosinājumi, kā arī izmantota anketēšanas metode. Diplomdarba izstrādei autors izmanto pētniecības darbus par vadības teoriju, menedžmentu, psiholoģiju, periodiku, kā arī interneta materiālus un uzņēmuma SIA “Rimi Latvia” iekšējos materiālus. Bakalaura darbs sastāv no 4 daļām, 65 lpp., 17 attēliem un 1 pielikuma.

The topic of the bachelor's thesis is "Improvement of the management system in the structural unit" SM Briāna "of the retail network SIA" Rimi Latvia "". It involves analysis of the operation and efficiency of the store's motivation system, based on motivation theories and theories of human behavior, as well as system improvement and efficiency recommendations that will improve the company's work and future development prospects, minimize staff turnover and maximize employee returns. The methods of economic, statistical and graphical analysis are used in the development of the work, on the basis of which conclusions and suggestions are made, as well as the questionnaire method is used. To develop the diploma thesis, the author uses research papers on management theory, management, psychology, periodicals, as well as Internet materials and internal materials of the company SIA “Rimi Latvia”. The bachelor's thesis consists of 4 parts, 65 pages, 17 figures and 1 appendix.
Improvement of the management system in the structural unit" SM Briāna "of the retail network SIA" Rimi Latvia "
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Motivācijas teorijas; motivācijas sistēma; efektivitāte; vadības sistēma