Advokātu biroja servera migrācija un modernizācija - Tovalovičs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba tēma ir „Advokātu biroja servera migrācija un modernizācija”. Šī darba mērķis ir pārvietot eksistējošo sistēmu uz jauno, jaudīgāku aparatūru, sniedzot lietotājiem ātrāku un efektīvāku darba pieredzi. Projekta ietvaros tiks uzinstalēta jauna operētājsistēma, paaugstināta servera drošība, kā arī tiks uzlaboti aktīvas direktorijas iestātījumi. Rezultātā lietotāji saņems drošu un jaudīgu darba vidi, kura atbilst visam mūsdienīgam prasībām.

The topic of the qualification work is called „Lawyer office server migration and modernization”. The purpose of this work is the migration of an existing system to a new and more powerful hardware, thus granting users faster and more effective work experience. During the project realization new operating system was installed, system security level was improved and Active directory configuration optimisation was performed. As a result of this work users were given a safe and fast work environment that is capable of performing all tasks that nowadays world could set before us.
Lawyer office server migration and modernization
Keywords: Datorzinātne