Projektu darbs kā komunikāciju iemaņu attīstības veids - Mahoņina, Marina (Latvijas Universitāte, 2008)
Darbs izstrādāts par tēmu “ Projektu darbs kā skolēnu komunikatīvo prasmju attīstīšanas veids”. Lai uzsvērtu tēmas nozīmīgumu, tā pamatota teorijas un autores darba pieredzes apkopojumā. Ievadā aplūkots kursa darba mērķis un uzdevumi Darbs sadalīts 3 nodalās. Autore pētījusi, kā projekta darba veikšana var attīstīt 3., 5 un 9. klases skolēnu komunikatīvās prasmes. Šī mērķa sasniegšanai autore novērojusi un analizējusi, kā veikti 3., 5. un 9. klases skolēnu projekta darbi. Kvalifikācijas darba secinājumos autore norāda, kuri ir vissvarīgākie faktori, kas ietekmē komunikatīvo prasmju attīstību, veicot projekta darbu.

The theme of the present paper is project work as a means of developing students’ communication skills. In order to emphasize the significance of the theme it is founded on the basis of combination of theory with the author’s experience. The introduction looks at the goal and objectives of the paper. The paper is divided into 3 chapters. The author has explored how project work can develop 3rd, 5th, and 9th class students’ communication skills. To achieve the goal the author has observed and analysed the presented project works carried out by the 3rd, 5th, and 9th class students. The conclusion contains the summary of investigations and offerings of different suggestions.
Project Work as a Means of Developing Students' Communicative Skills
Keywords: Pedagoģija